Opvragen leveringsovereenkomst

Opvragen leveringsovereenkomst

Ben je op zoek naar je actuele contract bij Hezelaer? In ons klantportaal vind je de contractinformatie zoals deze tussen ons is afgesproken. Mocht je op zoek zijn naar het PDF-document dan adviseren wij om in je mailbox te zoeken. De contractbevestiging sturen wij per e-mail toe na het afsluiten van het contract. Kun je de bevestiging niet terugvinden, dan kun je als contractant een kopie van het contract bij ons opvragen middels het formulier kopie contract.
    • Related Articles

    • Modelformulier voor ontbinding leveringsovereenkomst consumenten

      Je kunt hier het formulier downloaden waarmee je binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst als consument je contract nog kunt ontbinden.
    • Kopie factuur ontvangen

      Factuurdossier In je factuurdossier heb je de mogelijkheid om facturen te bekijken. Klantportaal In je klantportaal kan je onder het tabblad "facturen" de facturen inzien. Formulier Je kan ook via het volgende formulier een 'kopie factuur' opvragen.
    • Uitleg energiekosten | Kleinverbruikaansluitingen

      Elk kalenderjaar (1 januari t/m 31 december) maken wij een afrekening op. Op deze afrekening maken we de werkelijke kosten inzichtelijk en worden de gefactureerde termijnbedragen in mindering gebracht. Op deze energierekening zie je verschillende ...